Ciorba de burta

Ciorba de burta Ingrediente( 5 portii): - 1,5 kg burta - 0,5 kg picioare de vaca - 0,075 kg morcovi - 0,075 kg ceapa - 0,075 kg telina - 0,050 kg usturoi - 0,002 kg piper - 0,125 kg smantana - 2 buc oua - 0,025 kg faina - 0,075 l otet - 0,050 kg untura - 0,025 kg sare Burta si picioarele de vaca se curata, se spala bine, se oparesc, dupa care se spala din nou cu apa rece . Apoi se aseaza intr-o oala , picioarele de vaca sparte punandu-se la fund, iar burta rulata, deasupra. Se completeaza oala cu apa si se pune la fiert. Dupa 2 ore de fiert se introduc morcovii, telina si ceapa taiate in doua sau in patru si usturoiul. Se lasa sa fiarba in continuare iar la sfarsit se adauga boabele de piper. Dupa ce se raceste se scot burta si picioarele, se taie fasii si se reintroduc in supa dupa ce aceasta a fost strecurata. Se pune din nou la fiert. Separat se bat galbenusurile cu smantana si faina si se subtiaza cu supa, apoi se introduce compozitia in oala. Se adauga sare si otet dupa gust. La sfarsit se rad 100 de grame de morcovi , se prajesc in untura se sting cu putina ciorba si se strecoara peste oala cu ciorba.