Trucuri pentru slabit - Trucuri anti-foame

Problema esentiala a oricarei diete este lupta cu senzatia de foame. Dietele care te epuizeaza si care duc la frustrare, chiar daca te fac sa slabesti , nu sunt recomandate.

Obiectivul final al unei diete nu este doar scaderea in greutate ci si ca tu sa te simti mai bine, mai in forma. Gasiti mai jos cateva trucuri de inselat foamea.

* Inainte de fiecare masa poti sa bei 2 pahare de apa si sa mananci un mar.In acest fel stomacul va fi mai plin si vei manca mai putin.

* Poti sa mananci cat vrei , dar incet. Cand mananci incet senzatia de satietate se instaleaza mai repede. Aceasta senzatie apare dupa 20 de minute. De asemenea daca mananci mai incet alimentele se vor digera mai bine si nu va exista pericolul instalarii unei boli de stomac.


* Nu te lasa infometata. Daca ti e foame dupa masa nu te abtine. Daca te abtii acum vei manca mai mult la masa de seara. Poti sa iei o gustare pe la ora 5. Astfel, la cina vei fi mai ponderata.

* Daca iei masa in oras pregateste-te inainte. Cu jumatate de ora inainte de masa mananca ceva usor si bea apa. Aceste obiceiuri iti vor taia apetitul.

* Evita sa mananci ceva dulce inainte de masa, pentru ca dulcele stimuleaza pofta de mancare.