Cum sa iti modelezi fesele

Studiile efectuate in domeniul comportamentului uman arata ca barbatii sunt interesati in primul rand de fese, sanii ramanand pe locul doi.

Femeile sunt tot mai constiente de acest aspect si ca urmare se ocupa din ce in ce mai intens de modelarea liniei feselor.

Fesele cazute necesita o intarire a muschilor sezutului. Un exercitiu foarte simplu care ar trebui facut in fiecare zi este urmatorul: te intinzi pe spate cu genunchii indoiti , mainile bine sprijinite pe sol si incepi incet sa ridici bazinul cat de mult poti. Mentii aceasta pozitie zece secunde. Apoi cobori incet bazinul. Se repeta de 20 de ori. Pentru activarea circulatiei in aceasta zona se recomanda un masaj cu o perie uscata.

Fesele plate. Cateva kilograme in plus in aceasta zona pot face minuni. Foarte bun pentru aceasta zona este exercitiul pentru fesele cazute. Se poate face masaj cu o manusa aspra la dus.

Fesele grase. Un exercitiu simplu ar fi urmatorul : in pozitia sezand se incorda fesele si alternativ se lasa greutatea cand pe o parte cand pe cealalta. In acelasi timp trebuie supta burta.Ca ingrijire se face masaj cu manusi aspre.